top of page

Gun je lichaam die extra boost die het verdient!

Kan jij op sommige dagen ook wel een extra dosis energie gebruiken? Komt het door de slapeloosheid of eerder door de stress en onrust die je lichaam binnengeslopen is? Wil je dit eenvoudig oplossen, maar niet door pillen te slikken? Dan is Zechsal magnesium wel de oplossing waar jij naar op zoek bent.


Wist je dat magnesium een mineraal dat betrokken is bij meer dan 350 lichaamsprocessen en is dus na water en zuurstof een derde levensbehoefte van de mens. Een heel aantal mensen hebben een tekort aan magnesium zonder het al dan niet zelf te beseffen. Dat komt doordat er steeds minder magnesium in onze voeding zit, daarom is het belangrijk dat we wat extra magnesium toevoegen in ons dagelijkse leven.


Zechsal magnesium verlicht en ontspant bij:

- Stress

- Onrust

- Geheugenproblemen

- Spierkrampen

- Pijn

- Vermoeidheid

- Slapeloosheid

- Huidaandoeningen

Het biedt ook ondersteuning bij hartritmestoornissen, hoofdpijn, fybromyalgie, rusteloze benen, Psoriasis, depressie, …


De meest snelle en effectieve manier om je magnesiumbalans aan te vullen is via de huid en nog beter door een combinatie met orale opname!


De Zechsal magnesium wordt het door middel van olie, gel, badkristallen en andere huidverzorging uitstekend opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn.

Daarnaast is ook een orale inname mogelijk, maar Zechsal kiest er voor om de inname niet via pillen te doen, maar via druppeltjes die aan jouw voeding kan toegevoegd worden. Wat het zijn huis niet alleen kinderen die het innemen van pillen niet leuk vinden!

De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.

Tenzij u de bodycream gebruikt natuurlijk, door het extra effect op de huid, is deze ook aan te raden op andere plaatsen van het lichaam, of bij huidaandoeningen (zoals Psoriasis) gebruik je dit het best zeer lokaal.


OOK voor kinderen! (vanaf 3jaar)

Magnesium draagt bij aan (hersen- en zenuwfuncties betrokken bij) concentratie en geestelijke veerkracht en is goed voor het leervermogen. Daarnaast helpt magnesium om energie vrij te maken uit voeding en ondersteunt het daardoor het energieniveau.


Een veel gehanteerde richtlijn is minimaal 6 mg magnesium per kg lichaamsgewicht als dagelijkse dosering.


Voor kinderen wordt er aangeraden om de producten te gebruiken waarbij er een opname is via de huid i.p.v. de orale producten zoals de druppels om darmklachten te vermijden.


PROMO!!! Van 12/06/2023 tot 18/06/2023 krijg je met de code MAG10, 10% korting vanaf je 2 producten uit de Magnesium-collectie koopt.


Heeft u nog vragen? Mail dan zeker naar info@snoezels.com22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page