top of page

Aanraders

Op deze pagina kunnen jullie een aantal tips vinden voor zeer interessante collega's, websites, adresjes, producten, ... Soms kan je er zelfs een leuke korting vinden! ENJOY!

Toerisme voor Autisme kiest voor een wereld waaraan mensen met autisme volwaardig kunnen deelnemen! met de code Snoezels2023 krijg je alvast 5 % korting op de online cursussen. www.toerismevoorautisme.be

Een Huis, waar een open blik en een warm hart de drempel verlagen . Waar jezelf zijn 
of meer jezelf worden de essentie is. Het team van HSP-coaches staat voor je klaar.

Meer info : https://www.huis-p.be/

Snoezels is lid van HSP Vlaanderen, hierdoor steunen wij de VZW om onder andere de wetenschappelijke ontwikkeling over Hoogsensitiviteit in kaart te brengen.

Meer info: https://www.hspvlaanderen.be/nl

Louiza is een kinder- en jongerencoach die samen met jou op zoek gaat naar situaties die je fijn niet zo fijn vindt en waar je graag verandering in brengt. Zij is gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit.

Meer info : www.positivocoaching.be

Met de kortingscode 10SNOEZELS krijg je 10% korting op de website van Full of Yoga. Zij willen Yoga toegankelijker maken voor kinderen en de band tussen ouder en kind te versterken.  Ze laten je kind op een speelse manier hun innerlijke rust vinden.

Meer info? klik hier

Met de code SNOEZELS2023 krijg je 10 € korting  bij aankoop van een Moonbird, een toestel dat de focus legt op ademhalingsoefeningen. Nog t.e.m. 7/9/23 krijg je met de code SCHOOL20 - 20 € korting.

Meer info: Klik hier.

Wil jij ook partner worden van Snoezels?
Mail dan naar info@snoezels.com om in contact te komen.

bottom of page